Lavinia Șandru, revenire spectaculoasă. Nouă emisiune la TVR: Interviu de culise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Lavinia Șandru a povestit pentru DCNews care este ultima sa provocare și ce surprize pregătește.

Lavinia Șandru revine în televiziune după luni bune în care stat departe de sticlă. Maine, la ora 16:00, va fi difuzată prima ediție a emisiunii “Fața nevăzută a lumii” pe care o pregătește de mult timp.

"Am zis să nu stau departe de televiziune. Am stat ceva timp și m-am întors în lumea asta pentru că e o lume care îmi place. Emisiunea asta este sâmbătă de la ora 16.00 pe TVR 1. Durează o oră. M-am gândit să invit oameni pe care îi știm oricum din spațiul public, chiar dacă nu ne-am întâlnit cu ei față în față, și să discut cu ei lucruri pe care nu le vorbesc în mod normal la televizor, în conferințe de presă sau unde merg. Pentru că oamenii ăștia, prin ceea ce au făcut ei de-a lungul timpului, ne-au influențat viața în bine sau în rău, dar ne-au influențat-o. Și atunci îi iau din mediul lor obișnuit și îi aduc altundeva unde poate se simt bine, dar lumea nu știe că ei au de-a face și cu acel ceva în care îi aduc eu. Nu știu, poate descopăr un om politic care înainte de a face politică a făcut presă și îl aduc înapoi acolo, a făcut radio, îl aduc înapoi la radio, a cântat, îl aduc înapoi într-o formație. Și lasă masca de persoană publică la o parte și discută cu mine altfel, discută lucruri care contează, care ne interesează, decizii care s-au luat, care se iau. Așa am gândit-o", a declarat Laivinia Șandru pentru DCNews.

Mungiu, dezvăluiri despre omul Steven Spielberg

"Cristian Mungiu va vorbi despre relația cu Spielberg. E omul care a stat cu el la masă și a jurizat împreună cu Spielberg. Ne va spune cum e Spielberg în particular. Mi s-a părut foarte tare. E un om care este foarte  preocupat de relațiile cu ceilalți. Ai zice că e vedetă, dar nu este. El înainte să se întâlnească cu tine se documentează înainte și știe mai bine decât tine tot ce ai făcut. Nu vrea să pară un superficial și nu e, ca dovadă", a mai spus moderatoarea.

Radioul rămâne mare ei dragoste

Deși acum a început un nou proiect în televiziune, Lavinia Șandru a recunoscut că rezonează mult mai puternic cu prima ei dragoste, radioul. "Televiziunea nu cred că e un virus. Un virus mai puternic decât televiziunea rămâne radioul. Eu mi-am început practic cariera jurnalistică în radio. Radioul rămâne altceva. Tare mi-ar plăcea ca radiourile să redevină ceea ce au fost pentru că ele pot să fie mult mai apropiate de tine decât un post de televiziune. La radio ești acolo, la urechea ascultătorului, îi împărtășești altfel experiențe, trăiri, altfel îi dai informațiile, mult mai de aproape.  Am văzut și eu saltul de la radio la televiziune. În ultimii ani, radiorile au pierdut foarte mult teren, poate și datorită online-ului", a mai spus Lavinia Șandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel