Urmărește emisiunea live
Lavinia Coțofană, la interviurile DCNews. Declarațiile momentului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Lavinia Coțofană, judecătoarea exclusă din magistratură la finalul anului trecut vine în redacția DCNews. Ea va relata pe larg cazul său incredibil. Interviul este difuzat duminică, 6 mai, de la ora 18:00. 

Lavinia Coțofană va sta de vorbă cu jurnaliștii Radu Soviani și Bogdan Bolojan.  

Ea va relata pas cu pas cazul său incredibil care va marca istoria justiției din România. Toate detaliile incendiare le veți afla duminică de la ora 18:00, la DCNews.

Termen la Înalta Curte de Casație și Justiție 

Lavinia Coțofană a depus o cerere de revizuire a deciziei de excludere din magistratură la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar termenul pentru soluționare este luni, 9 mai. 

"Dacă pur și simplu s-ar aplica legea, sancțiunea împotriva mea ar trebui anulată. Eu am fost dată afară cu patru voturi din nouă, pentru actul de avertizare publică. Eu am sesizat Parchetul cu infracțiuni care s-au dovedit. La trei săptămâni după ce m-au dat afară, CSM-ul mi-a dat dreptate, iar Senatul, cu unanimitate de voturi, mi-a recunoscut statutul de avertizor, începând cu data de 1.02.2016, data la care eu am sesizat Parchetul cu privire la acele infracțiuni," spune Lavinia Coțofană. 

Interviul va fi difuzat pe DCNews, pe contul de youtube al redacției dar și pe facebook-ul publicației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel