Laurențiu Reghecampf, la obiect. ”Nu mai e cazul să vorbim de fotbal în momentul de faţă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova (captură video)
Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova (captură video)
Laurențiu Reghecampf este speriat de ceea ce se întâmplă în Ucraina.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că situația din Ucraina va avea efecte și asupra fotbalului, european și mondial, notează Agerpres. De altfel, activitatea sportivă a mai trecut peste un hop important, în urmă cu doi ani, când din cauza pandemiei au fost anulate sau amânate diverse competiții internaționale, reamintim printre acestea anularea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial, sau a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo, care au avut loc la un an după programarea inițială.  

”Cred că războiul din Ucraina va afecta fotbalul european, fotbalul mondial. Nu e vorba numai de campionatul Ucrainei (n.r. amânat cu 30 de zile), cu siguranţă se vor întâmpla foarte multe lucruri în urma acestui război. Trebuie să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile. E o situaţie foarte dificilă, din ceea ce putem vedea la televizor. Nu ştiu cum vor decurge evenimentele în zilele următoare şi ce se va întâmpla în fotbal, dar cred eu că nu mai e cazul să vorbim de fotbal în momentul de faţă, a comentat Reghecampf.

”Nu am mai trăit așa ceva”

”Este o situaţie dificilă, sunt foarte mulţi români care trăiesc în Ucraina. Sper să se rezolve cât mai repede această situaţie şi oamenii care trăiesc în zonele critice să poată să plece. Este ceva nou pentru mine, nu am mai trăit aşa ceva şi îmi este teamă, sincer”, a mai spus tehnicianul.

Finala Champions League nu se va mai juca în Rusia 

Finala Champions League, programată pentru 28 mai, nu se va mai juca la Sankt Petersburg (Rusia), acolo unde fusese programată, conform Associated Press. Sankt Petersburg este și sediul concernului energetic Gazprom, unul dintre cei mai mari sponsori ai Champions League. (Citește mai mult AICI)

Vezi și: Război Rusia vs. Ucraina / Update: Poliția ucraineană confirmă peste 200 de incidente pe tot teritoriul țării / LIVE TEXT / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel