Laurențiu Bujor, directorul Centrului Oncologic Sanador, la interviurile DCNews și DCMedical
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Medicul Laurențiu Bujor
Medicul Laurențiu Bujor
Laurențiu Bujor, medic primar radioterapie, medic specialist oncologie medicală și  Director Medical al Centrului Oncologic Sanador, vine la Interviurile Dc News și DC Medical.

Medicul Laurențiu Bujor, va vorbi despre  cele mai întâlnite patologii,  cauzele acestora, importanța screening-ului, despre radioterapie externa și  radioterapia internă.

Progresul în radioterapie: 2019 vs anii 90. Importanța și avantajele tehnologiei medicale în radioterapie, despre Computerul 4D pentru planul  de simulare a  tratamentului  Tumor Board, abordarea cu cele mai mari șanse de reușită comparativ cu  abordarea unidisciplinară.

Nu în ultimul rând, medicul Laurentiu Bujor va vorbi și despre avantajele Centrului Oncologic Sanador intregrat celui mai mare spital privat multidisciplinar din țară și despre contractul  pe care spitalul îl are privind decontarea unor servicii prin Casa de Asigurari, dar și despre  echipa medicală a Centrului Oncologic Sanador.

Interviul cu medicul Laurențiu Bujor poate fi urmărit, marți, 12 februarie, de la orele 11,00, pe DC News.ro și DC Medical.ro, dar și pe paginile de Facebook ale celor două site-uri.

Vezi si: Sanador, investigații complexe decontate prin Casa de Asigurări



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel