Laura Vicol: Mă dezamăgește domnul Ciocan. Ar trebui să fie un exemplu, amenda e mică!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Laura Vicol Facebook
Laura Vicol Facebook
Deputatul PSD Laura Vicol a vorbit despre cazul comisarului șef Christian Ciocan, acuzat de sindicatul Europol că a încălcat legea prin 7 fapte.  

'Indiferent cum te cheamă și ce funcție ai, trebuie să respecți rigorile legii. Asta este foarte clar. Mai mult, mă dezamăgește domnul Ciocan pentru că dânsul ar trebui să dea un exemplu de cum trebuie respectată legea. Apoi, dacă privim partea amuzantă a lucrurilor, este faptul că a fost înregistrat de colegii săi (n.red în secție), deși atunci când vorbim despre nerespectarea legii nu este deloc amuzant! Va trebui să răspundă pentru ceea ce a făcut! La câte s-au adunat (n.red contravenții) amenda e mică.' a declarat Laura Vicol, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3.

CITEȘTE ȘI Un nou scandal bubuie între sindicate după clipul cu Christian Ciocan

Ministrul de Interne cere anchetă în cazul comisarului șef Christian Ciocan

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la o situație înregistrată în municipiul București, cu referire la respectarea prevederilor rutiere, în care sunt implicați angajați din diferite structuri ale MAI, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat efectuarea de verificări pentru stabilirea datelor exacte și pentru o informare corectă a opiniei publice. În funcție de rezultatul acestor cercetări, vor fi dispuse măsuri legale în consecință”, au anunțat reprezentanții MAI.

Reprezentanții Sindicatului Europol îl acuză pe comisarul șef Christian Ciocan că a încălcat legea prin șapte fapte.  

Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

„Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului. Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile”, scrie pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel