Laura Vicol, după moțiunea USR pe Justiție: Exact despre tancuri vor românii să audă acum...
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Laura Vicol / Foto: Facebook
Laura Vicol / Foto: Facebook
Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, a făcut câteva declarații despre moțiunea USR pe Justiție.

„USR este total neadecvat la realitate”


Deputatul PSD, Laura Vicol, președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a comentat depunerea de către USR a moțiunii pe Justiție. Laura Vicol afirmă că inițierea unei astfel de moțiuni, care nu are nicio bază, într-un moment dificil pentru România, arată neadecvarea USR la realitățile zilei.


”Aș spune că moțiunea USR pornește prost începând cu titlul. Exact despre tancuri vor românii să audă la acest moment. Este dreptul USR să inițieze ce moțiune dorește, dar, dincolo de faptul că moțiunea pe Justiție nu are bază, și momentul este foarte prost ales. Și nu mă refer doar la situația regională complicată, ci și la prioritățile de zi cu zi ale românilor, care nu au nevoie de spectacol din partea USR, ci de soluții.


În fine, credința mea este că, în aceste momente complicate pentru România, ar trebui să uităm puțin de cine este în opoziție și de cine este la putere, să ne unim, să lucrăm împreună pentru a-i ajuta pe români. Sper să fie și credința colegilor din opoziție” susține Laura Vicol.

USR a depus marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu



Anunţul a fost făcut de deputatul USR, Stelian Ion.

"Vă rog să permiteţi să anunţ, în plenul Camerei Deputaţilor, depunerea moţiunii simple 'Din nou cu tancul peste Justiţie - ministrul Cătălin Predoiu'", a spus Stelian Ion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel