Laura Vicol, despre relația cu ministrul Predoiu: O colaborare este fundamentală în rezolvarea tuturor acestor probleme
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Laura Vicol
Foto: Facebook Laura Vicol
Laura Vicol, prima femeie președinte la Comisia Juridică, a vorbit la DCNewsTV despre cum se pot rezolva problemele structurale de la nivelul Justiției: printr-un dialog constructiv cu ministrul Cătălin Predoiu.

Laura Vicol, noul președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a declarat la interviurile DC News că este convinsă că va avea un dialog constructiv cu ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, în contextul în care "în Justiție, cea mai importantă problemă este una structurală." Laura Vicol a menționat apoi probleme cu salarizările, aglomerări ale instanțelor, cauze civile care durează ani, ș.a.

"Sunt convinsă că toate aceste probleme structurale vor fi rezolvate numai cu ajutorul unui dialog constructiv. Până la urmă, Comisia Juridică trebuie să țină legătura în mod constant și permanent cu ministrul Justiției.

O colaborare este fundamentală în rezolvarea tuturor acestor probleme. Sper și vreau să cred că voi avea acest dialog cu domnul Predoiu, care mi se pare un om echilibrat. 

Nu-l văd venind nici cu boxe la ședințe, sunt convinsă că va onora cu siguranța invitațiile noastre, ale Comisiei Juridice, în momentul în care vor fi probleme greu și dificil de rezolvat fără prezența fizică a domniei sale la ședințele Comisiei.", a declarat Laura Vicol.

"Important este să facem treabă. Și s-o facem așa cum trebuie: corect, legal, echilibrat și rațional.", a mai spus Laura Vicol la DCNewsTV.

Laura Vicol a precizat că "atâta vreme cât îți dorești să faci lucruri bune și să construiești, eu cred că nu mai contează coloratura politică." "Oamenii acolo trebuie să fie o echipă. Mă refer atât la membrii Comisiei Juridice, cât și la ministrul Justiției.", a conchis ea. 

VEZI ȘI: De ce ”deranjează” Laura Vicol, președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților: Sunt obișnuită să fiu o țintă

"Sunt obișnuită să fiu o țintă. Nu intru în jocul pe care ei îl fac. Până la urmă, politicul este o artă, o artă a posibilului și important este să găsim soluții posibile pentru a dărâma imposibilul. Nu sunt adepta compromisului și probabil deranjează acest lucru. Cred că fiecare trebuie să meargă pe drumul lui, drumul pe care l-a ales. Eu aleg să merg pe drumul meu, cred în dreptate și cred într-o luptă dreaptă cu cei care se pun contra dreptății.", a mai spus Laura Vicol în cadrul interviului acordat pentru DC News. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel