Laura Cosoi vrea să devină mamă a patra oară
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Laura Cosoi
foto: Facebook, Laura Cosoi
În 2022, actrița a adus pe lume cea de-e treia fetiță, iar acum, în cadrul unui interviu, a vorbit deschis și despre cel de-al patrulea copil.

Este mămică a trei fete, însă Laura Cosoi a vorbit acum și despre venirea pe lume celui de-al patrulea copil. Vedeta susține că soțul ei își dorește foarte mult încă un membru în familie, iar Rita deja s-a gândit la ce sex vrea să aibă bebelușul. Iată declarațiile făcute de îndrăgita actriță!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună trei fetițe superbe. Deși a adus pe lume cel de-al treilea copil în urmă cu mai puțin de un an, actrița se gândeşte acum la un al patru bebeluș. În cadrul unui interviu, Laura Cosoi a dezvăluit că i-ar plăcea să devină mamă pentru a patra oară. Fiica ei, Rita, chiar i-a precizat faptul că și-ar dori un frățior. „N-aș putea spune că nu. Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. El își dorește sigur. Rita zicea că da, dar un frățior„, a declarat Laura Cosoi, pentru WOWnews.

Întrebată ce fel de mamă este, Laura Cosoi a mărturisit că este una blândă, însă este ajutată mult și de fiicele sale. "Uneori nu-mi ies toate situațiile. Încerc să fiu mult mai îngăduitoare, să pun-n coș lucrurile care chiar contează, adică să nu sar cumva cu gura pe ele imediat. Doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mereu mie„, a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel