Data actualizării:
Data publicării:

Laura Cosoi: Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
După ce și-a pierdut mama la sfârșitul anului, Laura Cosoi a adus un omagiu, în scris, părinților pe care nu-i mai are. Mesajul este cu atât mai dureros cu cât în 2 ianuarie își va serva ziua de naștere.

Laura Cosoi încă mai duce dorul părinților și suferă cumplit, mai cu seamă în acest an când își va sărbători ziua de naștere, pentru prima dată, fără mama alături. "Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii trei ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tată, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție cum să fac să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mâna. Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea.

În acești trei ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mamă pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale. Mâine va fi prima aniversare fără părinții mei, primul an în care sunt copilul nimănui. Nu mă mai sună părinții să mă felicite, nu mă mai îmbrățișează, nu mă mai fac să mă simt cel mai special om de pe pământ, așa cum mă simțeam de fiecare dată. Dar i-am avut 42 de ani alături de mine. Și am fost norocoasă că m-am simțit, înainte de toate, foarte iubita. Sunt, așadar, binecuvântată că i-am avut lângă mine, că am putut să împărtășesc cu ei cele mai frumoase și importante etape ale vieții mele, că m-au învățat să fiu Om înainte de toate! Le sunt recunoscătoare că mi-au dat multă libertate, că mi-au dat încredere să pot face alegeri înțelepte, să îmi asum decizii importante, să fiu un om responsabil și le cer iertare dacă le-am greșit. Dar mai presus de toate însă, le mulțumesc pentru că mi-au dăruit-o pe Alina, fără de care viață mea sigur nu ar fi fost la fel de împlinită!

Dragi părinți, prin noi, cei rămași, viață voastră merge mai departe, căci întotdeauna am spus că suntem nemuritori prin copiii noștri. Va mulțumesc că mi-ați dat șansă la viață asta minunată pentru care voi v-ați bucurat și ați luptat până în ultima clipă. Promit să o trăiesc din plin, cu bunătatea, în iubire și credință așa cum m-ați crescut! Privesc fetele și îmi dau seama că nu există zi în care să nu zăresc în ele părți din voi. Ele îmi alină dorul, îmbrățișările lor îmi șterg lacrimile, iar glăscioarele vesele îmi umplu sufletul de viitor! Mami și tati, vă mulțumesc că m-ați iubit și că mi-ați oferit o viață cu adevărat fericită! Vă prețuiesc și vă iubesc pentru totdeauna!" a postat actrița pe contul personal de Facebook.

                                                             

Comentariile și mesajele de încurajare au început să curgă încă de la prima oră a primei zile din 2024:

"Minunate cuvinte! M-au emoționat profund! Cu siguranță, de acolo din cer, te veghează și vor să te vadă zâmbind!"

"Dă-ți timp să te vindeci, este normal să suferi... ești un om bun și puternic"

"Părinții trăiesc atât cât trăim și noi. Doar că trăiesc în inimile noastre, în amintirile noastre" 

"Doamneee cât de emoționant… despărțirea și dorul de părinți nu se pot descrie în cuvinte, Dumnezeu să îți dea putere să duci toată durerea pe care o ai în suflet!"

Sunt doar câteva din zecile de mesaje care s-au adunat la postarea artistei în doar o oră de la publicare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel