Data actualizării:
Data publicării:

Laura Cosoi, pregătiri pentru botezul Aidei. Când își va creștina cea de-a patra fetiță

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram Laura Cosoi
Foto: Instagram Laura Cosoi
Laura Cosoi plănuiește deja botezul micuței Aida, cea de-a patra fetiță care a venit pe lume de curând.

Laura Cosoi, care a devenit mamă în urmă cu două săptămâni, este entuziasmată să se întoarcă la proiectele de suflet pe care le-a întrerupt în timpul sarcinii. Totuși, înainte de botezul micuței Aida, programat pentru sfârșitul lunii august, actrița plănuiește să se răsfețe cu o vacanță bine meritată alături de familia sa.

„Urmează o perioadă în care urmează să plec și eu cu familia mea într-o mică vacanță, apoi, urmează botezul Aidei care va fi la finalul lunii și trebuie să mă organizez cu acest eveniment foarte important din viața noastră. Dacă puteți crede, nu am apelat nici măcar o secundă nici la pompă, motiv pentru care, îmi dau seama că există o sincronizare perfectă între mine și Aida și pot pleca două ora și jumătate, chiar trei de acasă”, a povestit Laura Cosoi, pe pagina contului personal de Instagram, acolo unde este foarte activă.

Cum a ales numele Aida

Actrița a dezvăluit că a avut un vis în care i s-a arătat numele Aidei și că a anticipat întotdeauna că va avea patru copii.

În limba arabă, „Aida” derivă din termenul „ʻĀyidah”, care poate fi tradus ca „recompensă” sau „cadou”. Această semnificație sugerează că persoana care poartă acest nume este considerată o binecuvântare sau un dar prețios.

„Aida” este, de asemenea, o variantă a termenului „Ayda”, care înseamnă „întoarcere”, "revenire" sau „vizitator”. Cel mai probabil este și motivul pentru care artista a ales acest nume pentru fetița asta în condițiile în care despărțirea de mama (care a decedat în urmă cu aproape un an) a marcat-o profund. Aida vine ca e reîntoarcere a mamei în trup de copil, ca și cum mama și-ar vizita din nou fiica, de data aceasta prin intermediul unui prunc nou-născut.

În general, numele „Aida” este apreciat pentru conotațiile sale pozitive și simbolice, fiind asociat cu daruri și întoarcerea dorită.

Cu ceva timp în urmă, vedeta declara că soțul, Cosmin Curticăpean, dar și socrii o ajută foarte mult cu creșterea copiilor, mai ales că ea are o mulțime de proiecte. Cei doi se cunosc de mai bine de două decenii și au o relație de 12 ani. Anul acesta au împlinit 9 ani de căsătorie, iar Laura se declară la fel de îndrăgostită ca-n prima zi.

„Ce noroc că ne-am găsit, dar mai ales ce bine că ne păstrăm! Te iubesc, Cosmin! #9ani#aniversare#NuntadeLut#teIubesc”, scria cu ceva timp în urmp Laura Cosoi pe Instagram, în dreptul mai multor imagini de la nunta lor.

Laura Cosoi are, din februarie, propria emisiune la Antena Stars iar acum, după maștere, a revenit pe platou și se pregătește pentru un nou sezon. "Azi m-am intors pe platoul de filmare de la @vacantadevedetaantenastars. Urmează o serie de ediții dedicate unor destinații absolut spectaculoase. Adevărul este că avem și invitați pe măsură! Mă bucur mult de acest proiect pentru că, prin ochii celor cu care povestesc, călătoresc și eu Ce doriți să vă aducă noul sezon? Sunt curioasă dacă există invitați sau destinații preferate pe lista voastră! P.S: Aida m-a așteptat cuminte acasă. Nu am lipsit mult, dar se pare că ne-am și sincronizat foarte bine cu alăptatul" a postat în urmă cu câteva zile Laura pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel