Laufer, transmisiune din SUA: ”Acesta este un breaking news pentru România!”. Răspuns pentru Chirieac
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Alex Coita, Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita, Ilan Laufer / Foto Facebook
Ilan Laufer a făcut noi comentarii cu privire la tensiunile ce au loc în SUA după moartea lui George Floyd. Acesta spune că economia Statelor Unite va fi afectată, iar acest lucru va afecta ulterior și Europa, dar și România. 

Ilan Laufer a realizat în această seară o nouă transmisiune în direct de la Miami, Statele Unite. El a comentat situația privind protestele degenerate după moartea lui George Floyd. 

”Mă aflu în apropiere de centrul orașului. Aici a fost locul, în fața Procuraturii Generale, de unde a început protestul de ieri. Au fost tensiuni foarte mari în SUA. Nu este o situație care merge spre o zonă de acalmie, dimpotrivă. O informație de breaking news pentru România: a ieșit avocatul familiei Floyd care a spus că cere că cere autorităților americane ca până mâine ceilalți trei polițiști care au luat parte la această moarte tragică să ajungă în spatele gratiilor, altfel nu se vor opri aceste proteste. Cred că în seara asta, după acest mesaj, asistăm în continuare poate la escaladarea acestor proteste care distrug economia. Ceea ce se întâmplă astăzi în SUA va afecta și Români și Europa și România”, a declarat Ilan Laufer în direct la România TV

Chirieac, întrebare pentru Ilan Laufer 

În cadrul intervenției televizate, analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit și i-a adresat o întrebare lui Ilan Laufer.

Bogdan Chirieac: Întrebarea rămâne totuși foarte puternică. România va traversa o criză economică fără precedent. Dacă se adună 100.000 de oameni în Piața Victoriei și spun: Orban trebuie să meargă la pușcărie, înseamnă că Orban trebuie să meargă la pușcărie? 

Ilan Laufer: Nu înseamnă asta și cred că lucrurile astea s-au întâmplat din păcate în trecut în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel