Larnaca - București, WizzAir, avion întors din cauza unor probleme la motor. Ultimele informații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un avion WizzAir care se pregătea să decoleze din Larnaca spre București s-a întors la rampă din cauza problemelor tehnice. 

UPDATE: Avionul a fost programat să plece la 22:40 cu o estimare de aterizare la 00:35. Zeci de pasageri ar fi renunțat la zbor, scrie sursa citată. 

UPDATE: ”Zborul Wizz Air W6 3252 de la Larnaca la Bucuresti din 2 martie s-a intors la pozitie inainte de plecare ca o masura de precautie din cauza unui semn de posibila defectiune tehnica. In acest moment, aeronava este inspectata tehnic iar pasagerii au fost debarcati si li se ofera vouchere de alimente in conformitate cu politica Wizz Air si reglementarilor in vigoare. Echipa de la sol face eforturi pentru a se asigura ca, pana la finalizarea verificarilor, cand aeronava va putea decola, intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime. Wizz Air isi cere scuze pentru inconvenientele cauzate, dar siguranta pasagerilor si a echipajului este prioritatea numarul unul a companiei.” precizează WizzAir, scrie sursa citată.  

Potrivit BoardingPass, avionul ce urma să ajungă la București, din Larnaca, a fost întors din drum din cauza unor probleme tehnice serioase la un motor. De mai bine de două ori, de când au fost întorși pe aeroport, pasagerii nu au nicio informație despre când vor pleca spre destinație. 

(w670)

Avionul ar fi avut probleme la motorul 2, potrivit BoardingPass. La ora 19:15, pasagerii au fost debarcați din avion.

În urmă cu puțin timp, la ora 21:10, pasagerii încă așteptau vești despre zborul care urmează să-i aducă spre București. 

Probleme ar fi cu Airbusul A321 (HA-LXC - 2.1 ani) al WizzAir, mai scrie sursa citată. Totodată, aflăm că la rampă aeronava a fost așteptată de echipajele de urgență. 

Măsurile au fost luate, mai mult ca sigur pentru siguranța echipajului și a pasagerilor.

De îndată ce aflăm mai multe informații, le actualizăm pe cele publicate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel