Laptopuri pentru elevii olimpici și absolvenții cu nota 10 la BAC care se înscriu la această universitate
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Tinerii merituoși care se înscriu la universitatea din acest oraș primesc gratuit un laptop pe toată perioada studiilor.

Elevii care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat și cei care au ocupat locurile I, II sau III într-unul dintre cei patru ani de liceu, la etapele naționale sau internaționale ale olimpiadelor școlare recunoscute de Ministerul Educației vor fi premiați cu câte un laptop dacă vor urma programele de licență ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, se arată în regulamentul de înscriere pentru anul 2024.

Admiterea din acest an prevede 2800 de locuri fără taxă la programele de licență și master. În total, oferta educațională include aproape 6000 de locuri pentru programele de licență și master, fie că sunt cu taxă, fie că sunt fără taxă. ULBS oferă 72 de burse de studiu pentru programele de licență și 56 de burse de studiu pentru programele de master, finanțate din resursele proprii ale universității.

Toate informațiile legate de sesiunea de admitere 2024 sunt disponibile aici: https://admitere.ulbsibiu.ro/, dar și apelând call center-ul deschis de ULBS, la numărul 0269 238 527.

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este membră a Alianței FORTHEM, alături de universități din alte opt țări europene și a Consorțiului Universitaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel