Lanțul american de fast-food Subway, aproape de vânzarea activelor pentru o sumă uriașă
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Subway are în vedere posibilitatea vânzării afacerilor.  

Lanţul american de restaurante fast-food Subway analizează o posibilă vânzare a afacerilor sale, a declarat miercuri pentru Reuters o sursă din interiorul companiei.

Această tranzacţie ar putea să evalueze compania la peste 10 miliarde de dolari, a informat anterior Wall Street Journal. Procesul de vânzare, care deocamdată este într-o fază incipientă, ar urma să atragă oferte de la alte companii precum şi de la fondurile de tip private-equity, susţine Wall Street Journal, care adaugă însă că nu există nicio certitudine că se va ajunge la un acord.

"În calitate de companie privată, nu dorim să facem comentarii cu privire la structura acţionariatului sau planurile de afaceri", a precizat un purtător de cuvânt de la Subway.

În 2021 au mai apărut informaţii în media că Subway se pregăteşte de o vânzare, însă compania a dezminţit aceste informaţii.

Subway este unul dintre cele mai mari nume în sectorul fast-food, cu mai mult de 37.000 de restaurante în peste 100 de ţări, inclusiv în România. Compania americană, renumită pentru sandwich-urile sale, este deţinută de cele două familii fondatoare de peste cinci decenii.

În România, Subway are 38 de restaurante, dintre care 16 sunt în Bucureşti, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel