Lansare Galaxy S20. Samsung prezintă noua serie de telefoane
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: WinFuture
Foto: WinFuture
Samsung va lansa, marți, telefoanele Galaxy S20, Galaxy S20 Plus şi Galaxy S20 Ultra, vârfuri de gamă care ar putea fi însoţite de un dispozitiv pliant Galaxy Z Flip.

Modelele S20 şi S20 Plus vin după Galaxy S10 şi S10 Plus din 2019, dar cu schimbări majore printre care un nou ecran, un sistem de patru camere foto şi un procesor nou, cu suport 5G. Camerele foto vor avea urmatoarele specificaţii: una principală de 12 megapixeli, un teleobiectiv de 64 de megapixeli, un obiectiv ultra-lat de 12 megapixeli şi un senzor 3D pe S20 Plus

Noile telefoane ar putea fi mai mari decât cele de anul trecut. S20 va avea un ecran de 6,2 inci, care este puţin mai mare decât S10 de anul trecut. În cazul S20 Plus ecranul este de 6,7 inci, având şi o baterie mai mare, de 4.500mAh. Ambele modele sunt aşteptate a avea un cititor de amprentă ultrasonic, deosebit de scanerul optic convenţional folosit de majoritatea celorlalte dispozitive. Şi, la fel ca Galaxy Note 10 şi Galaxy Fold, noile modele S20 vor renunţa la mufa pentru căşti de 3,5 mm.

S20 Ultra va dispune de un ecran mai mare

Modelul S20 Ultra va dispune de un ecran mai mare, o baterie mai sigură şi unele caracteristici superioare ale camerei. Ecranul va avea 6,9 inci, ceea ce îl face chiar mai mare decât Galaxy Note 10 Plus de anul trecut. Bateria este la fel de mare, de 5.000mAh şi oferă până la 16 GB de memorie RAM.

S20 Ultra va fi prevăzut cu cinci lentile, cu patru camere din spate şi o cameră selfie în faţă. În loc de o cameră principală de 12 megapixeli, S20 Ultra este de aşteptat să prezinte senzorul de 108 megapixeli la care Samsung lucrează de luni de zile. Acel senzor ultra-înalt de rezoluţie este aparent combinat cu unele îmbunătăţiri ale software-ului pentru a permite un zoom combinat de până la 100x. În plus, telefonul va avea, de asemenea, un teleobiectiv de 48 de megapixeli, o cameră ultra-lată de 12 megapixeli şi un senzor 3D ToF pe spate. Camera frontală dispune de un senzor de 40 de megapixeli, faţă de 10 megapixeli de la celelalte modele.

Astfel de specificaţii nu vor fi ieftine, analistul Max Weinbach de la XDA apreciind că telefonul va costa 1.300 de dolari pe piaţa americană, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel