Laminarea sprâncenelor: Ghidul suprem pentru a o face singur
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Tara Winstead/ Pexels
Fotografie de la Tara Winstead/ Pexels
Pentru mulți, secretul unei fețe armonioase este ascuns în sprâncene bine definite, pieptănate și voluminoase.

De-a lungul anilor, sprâncenele au devenit o adevărată obsesie a frumuseții, alimentată în 2022 de sprâncenele decolorate. De la creioane și vopsele colorate, până la geluri transparente, acestea se împart în principal în două tipuri: machiaj temporar și semipermanent.

Printre acestea din urmă, laminarea este una dintre cele mai căutate și apreciate tehnici ale momentului deoarece, pe lângă faptul că poate fi realizată în centre de înfrumusețare specializate, poate fi obținută confortabil și acasă. Iubite pe platformele sociale precum TikTok, haideți să aflăm exact ce sunt și cum ar trebui folosite pentru a obține un efect de lungă durată demn de mâinile unui profesionist.

Laminarea sprâncenelor: ce este, cum funcționează și cât durează

Compuse din diferite instrumente care pot fi folosite în diferite etape, trusele de laminare vă permit să vă modelați sprâncenele timp de 4-8 săptămâni, timp în care firele de păr revin treptat la aspectul lor natural. Laminarea, spre deosebire de nuanță, acționează exclusiv asupra formei sprâncenelor care, după ce sunt pieptănate și fixate cu agenți de modelare, sunt mai disciplinate și mai uniforme.

Un alt punct în favoarea laminării este efectul de lifting pe care reușește să-l dea privirii prin simpla îndreptare în sus a firului de păr.

Laminarea sprâncenelor: cum să o faci cu trusele din comerț

Ca în orice rutină de frumusețe, primul pas este curățarea sprâncenelor. În truse există de obicei soluții speciale pentru curățarea în profunzime a părului și eliminarea oricărui reziduu de machiaj sau murdărie.

Pentru a face acest lucru, utilizați doar peria și masați în sens invers creșterii firului de păr al sprâncenei. Cu sprâncenele curate, trecem la pașii următori, care constau în general în aplicarea unui lipici și diverse loțiuni, care să fie lăsate să acționeze în funcție de timpii de expunere și metodele indicate în prospect. Important aici este să vă pieptănați bine sprâncenele și să le modelați în funcție de efectul dorit, așa cum se arată în diferitele tutoriale de pe TikTok.

@bere_xo

Laminated my eyebrows with this Lash Lift from Amazon!

♬ original sound - Blue Nightmare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel