Lady Gaga, dezvăluiri pe Twitter dspre boala de care suferă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Lady Gaga a dezvăluit pe Twitter boala de care suferă de mai mulți ani și care a determinat-o să ia hotărârea de a face o pauză, așa cum a anunțat cu câteva zile în urmă.

"Voi face o pauză, nu știu pentru cât timp", a declarat artista americană într-o conferință de presă organizată vinerea trecută la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde un documentar biografic care îi este dedicat, "Gaga: Five Foot Two", a fost proiectat în acea seară în premieră mondială.

În acest documentar, Lady Gaga dezvăluie suișurile și coborâșurile unei meserii "invazive" care o împing să facă o pauză. "Viața mea s-a schimbat în modul cel mai minunat (de zece ani) și nu o voi schimba pentru nimic în lume, dar ea cuprinde și momentele cele mai sumbre", s-a confesat ea înainte de proiecția filmului "Gaga: Five Foot Two".

Printre aceste momente cele mai sumbre, cântăreața americană include și boala care o macină de mai mulți ani și al cărei nume l-a dezvăluit marți pe contul său de Twitter: fibromialgia, relatează Huffington Post.

[citeste si]

Fibromialgia este o boală complexă cu simptome variate: durere, epuizare, hiperestezie, tulburări de memorie, tulburări digestive și tulburări de somn. Este o boală invizibilă care duce deseori la depresie, epuizare și abandonare. "În viața de zi cu zi, a trăi cu această boală este un iad și un handicap", a mărturisit săptămâna aceasta o tânără femeie bolnavă, într-un mesaj pentru The HuffPost.

În cadrul conferinței sale de presă de vinerea trecută, Lady Gaga a anunțat suspendarea carierei sale la sfârșitul turneului său mondial "Joanne", la mijlocul lunii decembrie: "Voi lua o pauză, nu știu cât timp. Cântăreața a mărturisit că suferă de dureri cronice de mai mulți ani.

Vedeta americană, al cărei nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, a vorbit de mai multe ori în mod public despre lupta ei împotriva depresiei, tulburărilor de alimentație și afecțiunilor cronice de care a suferit de-a lungul carierei sale, pe parcursul căreia a înregistrat cinci albume de studio și a câștigat numeroase premii de prestigiu.

Săptămâna trecută Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze un concert în Montreal din cauza unei laringite și a unei infecții respiratorii, pe care a contractat-o cu ocazia unui show în aer liber susținut la New York. (Agerpres).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel