Lady Gaga, contrariată că oamenii nu vorbesc și despre silueta cântăreței Adele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Lady Gaga a vorbit într-un interviu recent despre kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima vreme și s-a întrebat retoric de ce silueta sa corpolentă a devenit subiect de dezbateri în presă americană alături de teme cu adevărat importante, în timp ce greutatea cântăreței britanice Adele nu este luată în discuție.

Pe numele ei adevărat Stefani Germanotta, Lady Gaga a mărturisit că s-a îngrăşat aproximativ 13,5 kilograme, subiect ce a generat dezbateri intense în presa americană, potrivit dailymail.co.uk.

Într-un interviu acordat revistei Stylist, cântăreața a vorbit despre acele articole de presă şi s-a întrebat, retoric, de ce nu este vizată și silueta cântăreţei Adele.

"Adele e mai grasă decât mine; cum de nimeni nu zice nimic despre asta?", a declarat Lady Gaga. "Ea e atât de minunată şi cred că încrederea pe care ea o are în propria persoană ar trebui să mă inspire. A ridicat ştacheta la un nivel înalt pentru multe femei", a adăugat cântăreaţa americană.

Lady Gaga a explicat și modul în care mama ei i-a telefonat pentru a o întreba dacă s-a îngrăşat într-adevăr, după ce o serie de fotografii cu artista americană au apărut în presa scrisă şi pe internet.

"Ştiam că anumite fotografii au fost postate pe internet. Mama mi-a telefonat şi m-a întrebat: «Tu chiar te-ai îngrăşat?». Toată lumea îmi vorbea despre asta, dar mie nu prea îmi păsa cu adevărat. Însă, atunci când am aflat că informaţia a apărut la ştirile televizate, unde se vorbeşte despre războaie, despre prăbuşirea economiei şi despre campania electorală, mi-am zis: «Asta e ceva al dracului de ridicol!»", a spus artista americană.

"Ce fel de exemplu este acesta pentru fetele tinere de acasă? Nici nu-mi pasă prea mult dacă ei cred că sunt grasă, pentru că, sincer, chiar m-am îngrăşat 13,5 kilograme", a declarat Lady Gaga, care a vorbit și despre programul "Body Revolution", lansat pe site-ul ei, prin care şi-a îndemnat fanii din lumea întreagă să îşi accepte "imperfecţiunile" fizice, indiferent de siluetele lor.

Ea a precizat, totodată, că fanii i-au transmis mesajul mai departe şi ea poate acum să se concentreze asupra carierei muzicale.

Deşi multe persoane nu apreciază noua siluetă a cântăreţei americane, iubitul ei Taylor Kinney spune că este un mare admirator al formelor artistei, apreciind, totodată, că Lady Gaga îi aminteşte de mama lui, dar într-o manieră pozitivă.

Taylor Kinney a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că Lady Gaga "munceşte incredibil de mult şi este o persoană puternică care îi inspiră pe oameni, la fel ca mama mea, şi are o etică profesională minunată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel