Ladislau Boloni, Antwerp, situația oficială a contractului
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Ladislau Boloni, contract. foto: royalantwerpfc.be
Ladislau Boloni, contract. foto: royalantwerpfc.be
Antrenorul român Ladislau Boloni şi-a prelungit cu un an contractul cu echipa belgiană de fotbal Antwerp, de care este legat acum până pe 30 iunie 2020, a anunţat vineri clubul.

Boloni indicase anterior că îşi va prelungi înţelegerea cu Antwerp, pe care o pregăteşte din vara anului trecut. Tehnicianul de 65 de ani are rezultate bune cu formaţia cu care în sezonul trecut a fost foarte aproape de calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6.

După cinci etape din noul campionat, echipa, neînvinsă şi cu un singur gol primit, este poziţia a 5-a a clasamentului, la 2 puncte de liderul Genk. 'Performanţa inteligentă a antrenorului nostru este recompensată', a afirmat Antwerp pe site-ul său. 'Ladislau Boloni a preluat conducerea echipei la începutul sezonului trecut şi i-a fost încredinţată misiunea foarte dificilă să menţină un lot lipsit de experienţă în prima divizie a fotbalului belgian. Ca nou-promovată, am avut un parcurs mai mult decât corect, am participat până în ultima etapă (a sezonului regulat - n. r.) la cursa pentru calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6.

Antrenorul nostru a semnat astăzi un nou contract care-l leagă de clubul nostru până pe 30 iunie 2020', a adăugat gruparea flamandă. Între iunie 2008 şi februarie 2010, Boloni a antrenat-o pe Standard Liege, cu care a câştigat în 2009 campionatul şi Supercupa Belgiei.

Vezi și: Exatlon, sezonul doi. Cine sunt cei zece războinici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel