La X Factor vine etapa "măcelului"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Mâine are loc cea mai dificilă parte a show-ului “X Factor” difuzat de Antena 1. Astfel, din cei 260 de concurenţi care au ajuns până în această etapă trebuie să mai rămână doar 24, cei aleşi fiind selectaţi în urma unor teste riguroase.

Sâmbătă are loc la “X Factor” “măcelul”, după cum chiar membrii juriului denumesc cea de-a doua etapă a showului. Emoţii, teste de foc, antrenamente cu specialişti în canto şi coregrafie, dar şi eliminări sunt ingredientele etapei în care a avut loc tabăra de pregătire. Cei 260 de concurenţi care au fost selectaţi de juriul “X Factor” vor fi supuşi în această etapă unor teste mult mai riguroase, care le vor da ocazia să demonstreze că au voce bună, charismă, prezenţă scenică şi originalitate. Tensiunea creşte, cu atât mai mult, cu cât la finalul taberei de pregătire vor rămâne doar cei mai buni 24 de concurenţi, informează Libertatea.

Pe parcursul celor trei zile de tabără, concurenţii vor beneficia de îndrumarea şi sprijinul celor mai buni specialişti în muzică şi coregrafie, iar la finalul fiecărei zile vor părăsi competiţia toţi cei care nu s-au descurcat la probele propuse de juriu şi de ajutoarele lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel