La un pas de tragedie. Copil în cărucior, împins de viscol în stradă. Tatăl intrase la păcănele, în Bacău - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
La un pas de tragedie. Copil în cărucior, împins de viscol în stradă. Tatăl intrase la păcănele, în Bacău - VIDEO / Foto: Captură video Ziarul de Bacău
La un pas de tragedie. Copil în cărucior, împins de viscol în stradă. Tatăl intrase la păcănele, în Bacău - VIDEO / Foto: Captură video Ziarul de Bacău
Un copil aflat în cărucior a fost împins de viscol în stradă, în Bacău.

Scene șocante au fost surprinse în Bacău. Un copil aflat în cărucior a fost împins de viscol  de pe trotuar, în stradă. A fost cât pe ce să se întâmple o tragedie, asta pentru că tatăl micuțului intrase la păcănele și lăsase copilul nesupravegheat afară, scrie Ziarul de Bacău.

Afară era ger, iar vântul bătea cu putere. În imaginile video surprinse de un martor se vede cum căruciorul a început să fie împins de vânt spre stradă, câțiva zeci de metri. Tatăl copilului a ieșit de la păcănele, a alergat și l-a prins în ultima clipă. În zonă circulau multe mașini, iar dacă micuțul ar fi ajuns pe șosea ar fi putut fi lovit în orice moment. 

VEZI ȘI: Dependența de jocurile de noroc, falsă mulțumire: ”Foarte periculoasă, formată pe SPERANȚĂ”. Psihologul Radu Leca: Traume la care refuză să se gândească

Vremea a făcut prăpăd. Mii de oameni, fără electricitate și zeci de drumuri blocate din cauza ninsorilor

Vremea rea a făcut prăpăd în mai multe zone din țară. A nins viscolit, iar mulți oameni au rămas fără electricitate. Totodată, mai multe drumuri au fost blocate din cauza zăpezii. În vigoare este încă un cod galben de vânt puternic.

Astfel, peste două mii de locuințe din Apuseni au rămas fără curent electric după viscolul care a lovit județul Alba, transmite Realitatea Plus. În localitățile Abrud și Poiana Vadului au fost semnalate cele mai multe probleme.

Și în județul Gorj a nins viscolit, iar vântul a suflat cu viteze de peste 100 de kilometri la oră. Circulația pe Transalpina a fost închisă între Novaci și Rânca din cauza vizibilității reduse și a riscului crescut de accidente. Un pacient cardiac din Rânca a avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor. Omul nu putea fi transportat la spital din cauza troienelor mari, dar în cele din urmă, cu ajutorul salvamontiștii, bolnavul a ajuns la spital.

Acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt și trântit la pământ, la Lupeni, județul Hunedoara. Vântul puternic a făcut ca câteva bucăți din acesta să cadă peste o mașină din parcare, iar alte câteva fragmente au ajuns pe o linie ferată necirculată. Probleme din cauza viscolului au fost și pe Valea Prahovei. Tot viscolit a nins și în Suceava. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel