La Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, undă verde pentru extinderea secției de cardiologie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Am semnat ordinul de începere a lucrărilor de extindere a Secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgoviște, a anunțat Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița.

Proiectul "Sănătate pentru Dâmbovița"  mai face un mare pas în față cu etapa demarată astăzi.

Ne-am asumat crearea celor mai bune condiții de tratament și diagnosticare pentru locuitorii acestui județ, iar extinderea secției este o altă parte importantă a planurilor de îmbunătățire a sistemului medical dâmbovițean.

Vom achiziționa și un aparat angiograf, echipament medical care nu există în momentul de față în județul nostru. Resursele financiare sunt asigurate, în totalitate, de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, iar în cazul de față, vorbim de o investiție totală de 2 milioane de euro.

Este a treia investiție majoră demarată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa de la începutul acestui an.

Se lucrează intens acum la alte două proiecte: Reabilitarea , extinderea, modernizarea și dotarea Unității de Primiri Urgențe - 8.000.000 de lei.

Construirea unui nou Ambulatoriu de Specialitate  - 17.000.000 de lei.

Investițiile pe care le facem sunt făcute în paralel cu atragerea și angajarea de cadre medicale în cadrul Spitalului Judeţean de Urgență din Târgoviște.

În momentul de față, avem 36 de posturi scoase la concurs pe diferite specialități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel