LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. Cele mai frumoase mesaje și urări
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. Cu ocazia acestei sărbători putem trimite cele mai frumoase mesaje și urări celor care-și serbează ziua de nume pe 8 noiembrie.

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL.  De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL.  Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL.. La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume, / Eu iti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume.

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

LA MULȚI ANI de SFINȚII MIHAIL și GAVRIL. Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel