Urmărește emisiunea live
La Galați, voluntari cu suflet mare
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Costel Fotea, președintele PSD al CJ Galați, are un mesaj de mulțumire  pentru gestul de omenie și solidaritate de care dau dovadă voluntarii din Galați.

"Prima mână întinsă de ajutor, prima vorbă bună, prima rază de speranță pentru miile de oameni fugiți din calea tancurilor – ei sunt voluntarii care și-au sacrificat timpul, energia și puterea de muncă, într-un imens gest de omenie și solidaritate, pentru a face bine și pentru a-i ajuta pe toți cei care și-au abandonat casele pentru a-și salva viața.

De 14 zile, sute de voluntari, de la mic la mare, de la tineri la persoane în vârstă, se îngrijesc și fac tot ceea ce pot pentru binele celor plecați de pe meleagurile lor în zgomotul asurzitor al bombelor.

Voluntarii au îndurat gerul ca să ofere o cană caldă de ceai și o vorbă bună, au strâns donații, au colaborat cu autoritățile, i-au înveselit pe cei mici și au lucrat fără oprire pentru ajutorarea celor cărora Galațiul a devenit acum acasă.

Dragi voluntari, vă mulțumesc din suflet pentru că ați arătat unei lumi întregi ce înseamnă cu adevărat omenia, solidaritatea și compasiunea.

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut și faceți pentru acești oameni nevinovați, care de 14 zile trăiesc o adevărată dramă.

Să vă țină Dumnezeu sănătoși și puternici!", a scris Costel Fotea, președintele PSD al CJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel