La Galați,   expoziţie unică în România
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 10 iun, 12:44
WhatsApp
La Galați s-a  lansat oficial un nou proiect cu fonduri europene, prin care se va amenaja la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii “Răsvan Angheluţă” o expoziţie permanentă despre patrimoniul natural al zonei pescăreşti Prut-Dunăre, informează președintele PSD al CJ Galați, Costel Fotea.

Prin această expoziție, vizitatorii vor descoperi ecosistemele din acest areal cu ajutorul #tehnologiei: echipamente de videoproiecţie, senzori de mişcare, ochelari de realitate virtuală cu senzori încorporaţi care transpun mişcările în VR şi sisteme de sunet cu efecte speciale.

Atracţia expoziţiei va fi o instalaţie #tridimensională cu nouă locuri. Astfel, vizitatorii vor putea face un zbor virtual deasupra Luncii Prutului şi a Luncii Dunării.

Va fi o călătorie aeriană simulată cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală şi a sistemelor automatizate care vor mişca instalaţia tridimensională. Valoarea investiţiei este de aproape 1,8 milioane de lei, fonduri europene prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020, anunță președintele CJ Galați.

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro