La Familia: ”Dragă Oana Pellea, nu trebuia să sesizezi poliția economică!” Actrița are o singură replică
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Oana Pellea
Oana Pellea
Actrița Oana Pellea a precizat, marți, că nu există niciun scandal între ea și La Familia.

Schimbul de replici a pornit după ce trupa La Familia a folosit într-un videoclip un fragment dintr-un film regizat de Sergiu Nicolaescu.

„Am folosit fragmentul din Mihai Viteazul, filmul regizat de Sergiu Nicolaescu, deoarece e unul dintre filmele ce ne-au emoționat în copilărie, acest episod e unul crucial în istoria și identitatea Românească, iar interpretarea lui Amza Pellea a fost genială (întotdeauna cei doi s-au confundat în mintea noastră). Dragă Oana Pellea, e doar o formă de respect pe care am arătat-o, nu trebuia să sesizezi poliția economică, crezi că poate fi arestată sau cenzurată o idee? Căci ce altceva a făcut Mihai dacă nu să reafirme o idee? O identitate. Un adevăr ce nu poate fi învățat, ci un adevăr ce se relevă în timp ce îl trăiești. Piesa ar fi avut același efect și fără acest fragment, a fost doar o dorință a noastră personală de a aminti contemporanilor noștri imaginea unor personaje reprezentative din istoria lor... chiar și cea cinematografică”, a transmis, pe Facebook, La Familia.

Oana Pellea, singurul mesaj

„Clarificări! Nu există niciun scandal. Am vizionat clipul respectiv și am văzut că imaginea tatălui meu, interpretând rolul Mihai Viteazul, a fost folosită. Am urmat drumul legal. M-am interesat la CNC dacă s-a obținut aprobare pentru folosirea respectivului fragment. Nu există această aprobare. Am sesizat ORDA specificând că sunt deținătoarea unică a drepturilor de imagine și de autor a tatălui meu, specificând că AMZA PELLEA este marcă înregistrată.

Nu am fost întrebată dacă sunt de acord cu folosirea imaginii tatălui meu in acest clip. ORDA a trimis sesizarea mea la Poliție.

Poliția a contactat firma producătoare. Nu am cerut drepturi bănești. Singura cerere a mea a fost ca fragmentul respectiv să fie eliminat din clip ceea ce s-a întâmplat. Atât”, a scris, tot pe Facebook, actrița Oana Pellea. 

„Menționez că aceasta este unica clarificare pe care o consider necesară. Cu acestea consider discuția închisă”, a conchis Oana Pellea. 

VEZI ȘI: Dana Chera: Cazul Dorobăț e de studiat în școli. ADEVĂRATUL VIRUS care se înmulțește și prăpădește tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel