La ei se poate! Prima echipă engleză ai cărei suporteri au REVENIT în TRIBUNE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Prima echipă engleză de fotbal ai cărei suporteri au revenit în tribune, după pandemia de coronavirus, este Carlisle United, cu ocazia meciului împotriva formaţiei Southend United, informează Reuters.

Până la 1.000 de fani au fost autorizaţi să asiste la meciul care a debutat sâmbătă după-amiază, pe stadionul Brunton Park, în cadrul League Two (al patrulea eşalon al fotbalului profesionist englez), după ce Carlisle United a fost inclusă printre cele opt formaţii participante la un program pilot al guvernului britanic, vizând revenirea spectatorilor pe stadioane.

Fanii nu au putut asista la meciurile din Premier League sau English Football League (EFL) de la reluarea competiţiilor, în luna iunie, după pauza forţată de trei luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

Alte două meciuri, din cadrul ligii a doua engleze, se vor disputa sâmbătă cu câte 1.000 de suporteri în tribune: Norwich City - Preston North End şi Middlesborugh - Bournemounth.

Celelalte formaţii incluse în programul guvernamental sunt Blackpool, Charlton Athletics, Hull City, Shrewsbury Town (toate din liga a treia) şi Forest Green Rovers (liga a patra), notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel