Urmărește emisiunea live
La doar o săptămână după ”Cool Me Down”, INNA revine cu piesa ”Oh My God” / video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Inna
Inna
INNA are o perioadă super activă din punct de vedere muzical! După ce săptămâna trecută artista a prezentat fanilor ”Cool Me Down” în colaborare cu Gromee, revine cu o nouă piesă care se numește ”Oh My God”, lansată cu lyric video.

Compusă de INNA, Hannes Roovers, Isac Hördegård, Moa Pettersson Hammar, Gavin Jones și produsă de REALM, ”Oh My God” are un sound puternic slaphouse, diferit față de piesele lansate perioada aceasta de către artistă.

Lyric video-ul pentru ”Oh My God” a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), producție video Loops Production, editat de Alex Chițu, motion graphics de Loyal Trip Cartel. Echipa de beauty a INNEI a fost formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling (ținute).

”Anul trecut pe vremea aceasta, eram în studioul meu de acasă și lucram la multe piese. Aceasta este una dintre cele pe care nu apucasem să o lansez. Enjoy!”, a spus INNA.

Beat-uri dinamice și o piesă cu multă energie care sună perfect pentru vara care se apropie ,”Cool Me Down” este cea mai fresh colaborare dintre Gromee, DJ și producător de top din Polonia și INNA. 

De asemenea, ”Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume, cu rezultate extraordinare

Piesa compusă și produsă de Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 13 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 6 săptămâni, pe locul 1 pe radio în Rusia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 19 pe radio în Turcia, pe locul 25 in Ucraina pe radio, pe locul 25 pe radio în Bulgaria.

În ceea ce privește Shazam-ul, ”Flashbacks” a ajuns până pe locul 58 în top Shazam Global și a depășit 767 000 shazam-uri (cea mai înaltă poziție a fost 55) și este pe locul 6 în Ucraina, pe locul 7 în România, pe locul 8 în Rusia, pe locul 9 în Belarus, pe locul 13 în Bulgaria, pe 21 în Kazakhstan, pe locul 146 în Armenia.

Piesa ”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky” și pot fi ascultate aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel