Autotren plin cu ardei gras și capia, accident în România. Localnicii se bucură gratis de legumele lăsate în urmă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Sursa foto: capturi video/www.actualmehedinti.ro
Sursa foto: capturi video/www.actualmehedinti.ro
Ardei culeşi direct din râpă, în Mehedinţi!

Localnicii din apropiere de pădurea Stârmina, județul Mehedinți, au pus mâna pe-o „recoltă” de câteva mii de kilograme de ardei gras și capia, iar asta fără prea multă bătaie de cap; tot ce au avut de făcut a fost să-și umple sacii și sacoșele cu legumele culese din râpă, informează actualmehedinți.ro.

La sfârșitul sptămânii trecute, un autotren plin cu ardei gras și capia, înmatriculat în Turcia, s-a răsturnat lângă pădurea Stârmina din județul Mehedinți, în urma unui impact cu un autoturism petrecut pe DN 56A. "În urma accidentului, au rezultat două victime, conștiente, ce prezentau escoriații și politraumatisme. Acestea au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe. Cea de-a treia persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.", transmite ISU Mehedinți.

Marfa din TIR a ajuns toată în râpă. Cum vestea a circulat repede, locul s-a umplut imediat de zeci de oameni care au adunat cu sacii legumele împrăștiate prin pădure, până când, la fața locului, au rămas doar ambalajele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel