La congresul PDL, Blaga dorește vot în ordine alfabetică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile blaga
vasile blaga

Aflat marți, la Slatina, secretarul general al PDL a declarat că doreşte şi i se pare normal ca la congresul PDL votul pentru alegerea preşedintelui să fie exprimat de delegaţi în ordine alfabetică, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zece ani, când Traian Băsescu a preluat conducerea partidului.

Vasile Blaga a negat, la ieşirea de la întâlnirea cu colegii democrat-liberali de la Olt, că ar fi avut o discuţie cu preşedintele PDL Emil Boc cu privire la modalitatea în care ar trebui să se desfăşoare scrutinul intern pentru desemnarea viitorului preşedinte al partidului.

Întrebat cum explică absenţa de la întâlnire a liderului PDL Olt, Darius Vâlcov, om pe care l-a ajutat foarte mult, dar care a semnat pentru susţinerea lui Emil Boc, Blaga a răspuns: ,,Am înţeles că Darius are probleme de sănătate. Darius nu este singurul om pe care l-am ajutat şi nici cel căruia i-am acordat cel mai mare ajutor. Fiecare votează cum crede de cuvinţă. La urma urmei, Darius are decât un vot. Sper ca astăzi să fi reuşit să conving câţi mai mulţi colegi din delegaţia Oltului să mă voteze", a mai susţinut secretarul general al PDL.

Vasile Blaga a fost însoţit la Slatina de Sorin Frunzăverde, Radu Berceanu, Cristian Boureanu, Cătălin Croitoru şi alţi câţiva parlamentari din judeţele limitrofe. La întâlnirea cu Blaga au fost prezenţi şi deputaţii Daniel Bărbulescu şi Marin Bobeş, scrie Newsin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel