"L-am judecat". Ce crede Mara Bănică despre Cătălin Măruță: "Toată viața mea, pentru mine o să fie important"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captură video PRO TV ( La Măruță)
Sursa foto: captură video PRO TV ( La Măruță)
Mara Bănică a vorbit cu sinceritate despre Cătălin Măruță.

"Mie, Cătălin Măruță mi-a fost balsam pentru suflet, în momentul în care l-am pierdut pe tata. Mi-a făcut o așa onoare să merg cu mama să vorbesc despre tata la Pro TV și toată viața mea pentru mine o să fie important, indiferent de ce ar spune oricine.

Acum, analizând niște situații din trecut, dincolo de concurență - chiar la un moment dat eram pe același interval orar și creează niște frustrări de o parte și de cealaltă, depinde ce emisiune mergea mai bine - eu cred că l-am și judecat înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță și cred că și el la fel pe mine. Cred că lucrul acesta mi se întâmplă cu foarte multă lume.

Pentru mine, Cătălin Măruță este un om deosebit. Îmi pare rău că a trecut prin mizeriile astea cu filmul... Ceva îngrozitor... să stai să judeci un copil... Nu înțeleg! Este pe banii lu' tac-su filmul, vedeți-vă de treabă! Oamenii depășesc niște bariere”, a spus Mara Bănică, în cadrul podcastului Vorba lu’ Jorje.

Vezi și:  Mara Bănică o privește cu alți ochi pe Iulia Albu, după participarea alături de Mike la America Express: "Cum să înduri așa ceva? Atâta umilință..." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel