Data actualizării:
Data publicării:

Kylie Minogue, recompensată cu Global Icon la Gala Brit Awards. Premiul este rezervat ”artiștilor cu adevărat excepționali”

Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: captura video YouTube @E!News
FOTO: captura video YouTube @E!News
Kylie Minouge va primi premiul pentru întreaga carieră în cadrul Galei Brit Awards. Cine este prima femeie care a primit acest premiu prestigios.

Kylie Minogue, una dintre cele mai populare voci la nivel mondial, va fi recompensată cu premiul pentru întreaga carieră - Global Icon - în cadrul Galei Brit Awards din acest an, care va avea loc la 2 martie la Londra, au confirmat marţi organizatorii citaţi de EFE.

Australianca, în vârstă de 55 de ani, este nominalizată, de asemenea, la ediţia din acest an a premiilor Brit Awards (Brits) la categoria ”Artistul anului”, unde concurează cu alte vedete pop, precum Taylor Swift, deținătoarea a 13 premii Grammy, Olivia Rodrigo şi Lana Del Rey.

Kylie Minogue, care va cânta la evenimentul organizat la O2 Arena din capitala Marii Britanii, a declarat că este ”mai mult decât încântată” să fie recompensată cu acest premiu.

”Marea Britanie a fost întotdeauna pentru mine o casă departe de casă, aşa că Brits au un loc foarte special în inima mea”, a spus ea.

Cântăreaţa a declarat că are ”amintiri fabuloase de la aceste premii, de-a lungul anilor”.

Global Icon, rezervată ”artiștilor cu adevărat excepționali”

Premiul Global Icon reprezintă cea mai importantă distincţie acordată în cadrul galei Brit Awards, fiind rezervată ”artiştilor cu adevărat excepţionali”. În 2021, Taylor Swift a devenit prima femeie care a câştigat prestigiosul premiu.

Printre personalităţile recompensate cu acest premiu de-a lungul istoriei sale se numără Elton John, David Bowie şi Robbie Williams.

De-a lungul carierei sale, Kylie Minogue a câştigat trei trofee Brit Awards şi a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume. De asemenea, nouă dintre albumele ei şi şapte single-uri au urcat pe primul loc în topurile britanice, scrie Agerpres.

Citește și: Taylor Swift a stabilit un nou record la Grammy 2024 după ce a câștigat premiul 'Albumul anului' - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel