Kylie Jenner, petrecere cu temă tabu. Fanii, critici aspre
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Kylie Jenner
Kylie Jenner
Kylie Jenner este în centrul unui scandal uriaş! Vedeta a fost aspru criticată după ce a organizat o petrecere cu tematica "Povestea Slujitoarei" în cinstea unei prietene. Fanii au acuzat-o că este ignorantă şi promovează sclavia. Iar asta pentru că serialul "Povestea Slujitoarei" prezintă o Americă cu o societate totalitară, în care femeile sunt sclave sexuale, scrie observator.tv. 

Mezina clanului Kardashian a fost aspru criticată de fani pentru tema aleasă. Mai exact un decor inspirat din cunoscuta serie, Povestea Slujutoarei. Acţiunea din serial are loc într-o societate totalitară din Statele Unite. Mai exact o lume în care femeile fertile sunt forţate să devină sclave sexuale pentru a repopula planeta.

Inspirat din romanul lui Margaret Atwood, serialul a fost lansat, nu întâmplător, într-o perioadă în care Hollywood-ul a fost umbrit de scandalurile sexuale. Kylie Jenner nu pare, însă, să fi ţinut cont de aceste aspecte.

Îmbrăcată într-o rochie roşie cu bonetă albă pe cap, mezina clanului Kardashian a atras numaidecât atenţia fanilor care au criticat-o că promovează sclavia sexuală. Postările au generat discuţii aprinse şi despre legeile anti-avort din Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel