Kovesi, revocată. Voropchievici, analiza astrelor: Abia acum vin schimbările
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Numerologul Mihai Voropchievici a comentat revocarea Laurei Codruța Kovesi de la DNA și a analizat semnul zodiacal al acesteia - Taur.

Numerologul Mihai Voropchievici a dat un sfat nativilor din zodia Taur. „Aveți grijă să faceți ceea ce n-ați făcut până acum”. El a precizat că nativii din zodia Taur trebuie să își consolideze poziția în familie, societate și serviciu, domenii care ”scărțâie” pentru fosta șefă a DNA, este de părere numerologul.

Mihai Voropchievici a continuat, analizând runa fostei șefe DNA, precizând că: „Abia acum vin schimbările. Dar vor fi schimbări care trebuie să meargă spre bine”.  

„Runele nu mint. Pentru a face un studiu trebuie să analizezi datele Laurei Codruța Kovesi și primești indicații mult mai clare. E în căutarea unui nou job. Ofertele trebuie să vină. E la început. Să nu ne grăbim”, a mai precizat Voropchievici.

Amintim că Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

"În executarea deciziei Curţii Constituţionale nr. 358/2018, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astăzi, decretul de revocare a doamnei Laura Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie", a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel