Kovesi, la președinție, ca să ce? Șerban Nicolae, contrariat: ”Măi, oameni, buni, voi știți cu ce se ocupă președintele României?”. Numele cu șanse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Vorbind despre alegerile din 2024, Șerban Nicolae a ajuns la cele prezidențiale. 

Fostul senator PSD se arată surprins că încă sunt persoane care o numesc potrivită pentru candidatura la prezidențiale pe procurorul-șef european, Laura Codruța Kovesi, fost procuror-șef al DNA. ”Ca să ce?” întreabă el. 

”Sunt foarte mulți care nu găsesc nimic anormal ca doamna Kovesi să fie un potențial candidat la alegerile prezidențiale. Într-o societate normală, așa cum o văd eu, doar ideea că doamna Kovesi - procuror de carieră- ar putea să candideze la președinție (ar intriga n.r.)... ca să ce? Măi, oameni, buni, voi știți cu ce se ocupă președintele României, știți ce atribuții are?” spune Șerban Nicolae. El se arată îngrijorat că ”sunt oameni care nu văd nimic rău în asta și spun că un om popular, e măsurată”. 

Pe de altă parte, el punctează, cu privire la comasarea alegerilor, că nu este normal să se întâmple acest lucru: ”Amesteci mesajele, specificul, ce rost are să aleg în aceeași zi, și primarul din comună, și președintele României?”. 

Întrebat despre Mircea Geoană, Șerban Nicolae spune că ar putea fi un potențial candidat. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel