Kovesi a ajuns la AUDIERI. PRIMA reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a ajuns vineri, 15 februarie, la audieri, după ce a fost citată la Secţia de investigare a magistraţilor din cadrul Parchetului General.

Audierea are loc într-un dosar în care Laura Codruța Kovesi este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Aceasta a afirmat că este răcită şi nu poate vorbi, dar a promis că va da declaraţii presei la ieşirea de la audieri. „Am spus și repet: fac declarații la ieșire. Mulțumesc", a precizat fosta șefă a DNA.

De menționat că Laura Codruța Kovesi a fost întâmpinată de un grup de susţinători care scandau: „Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta!”. De asemenea, a fost întâmpinată cu flori de susținători.

(w670)

Amintim că Sebastian Ghiţă a anunţat, în decembrie, că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA. Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

Joi seară, Sebastian Ghiţă a confirmat că a fost audiat în cazul plângerii depuse împotriva lui Kovesi şi că a prezentat procurorilor probele pe care le deţine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel