Klopp critică arbitrajul video după remiza dintre Liverpool şi Manchester United
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Juergen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, a criticat arbitrajul video (VAR) după ce echipa sa a fost ţinută în şah pe terenul lui Manchester United, duminică, acuzând neacordarea unui fault asupra unuia dintre fotbaliştii săi, înainte ca gazdele să reuşească deschiderea scorului.

Tehnicianul german consideră că a fost vorba de un "fault clar" asupra unui Divock Origi, la faza în urma căreia United a marcat primul gol al partidei de pe Old Trafford, prin Marcus Rashford.

Regulamentul Premier League permite ca VAR să schimbe o decizie a arbitrului doar în cazul unei greşeli clare şi evidente, precizează Reuters.

"Este o problemă pe care va trebui să o discutăm. Am fost 100% sigur că VAR va anula golul. Arbitrul a lăsat jocul să continue pentru că avea VAR, însă arbitrajul video a spus că nu a fost clar. Acest lucru nu prea are sens", a declarat Klopp la finalul jocului.

"Nu sunt însă supărat sau altceva. Sunt sigur că arbitrul Martin Atkinson ar fi fluierat dacă nu era VAR, dar a lăsat jocul să continue", a adăugat antrenorul "cormoranilor".

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, l-a contrazis însă pe Klopp. "Sub nicio formă nu a fost fault. Cred că arbitrul a acţionat bine. Nu jucăm baschet", a reacţionat fostul atacant.

Liverpool, care venea după o serie de 17 victorii consecutive în Premier League, opt dintre ele de la debutul acestui sezon, a rămas în fotoliul de lider în urma acestei remize, însă avansul său faţă de Manchester City, ocupanta locului secund, s-a redus la şase puncte.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel