Klaus Iohannis-Tudorel Toader, atac: Nu așa se legiferează
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Klaus Iohannis nu a avut cuvinte prea blânde la adresa lui Tudorel Toader. El a declarat că și-ar fi dorit să spună că totul merge bine, însă experiența din ultimul timp îl pune pe gânduri. 

"Ministrul Justiției a reușit rezultate remarcabile negative și să se arate netransparent și mai neclar. Niciodată n-am avut până acum o astfel de procedură viciată pe legiferare. A cerut avize, toate negative, însă nu se lasă ministrul, se duce în Parlament fără să aibă dreptul, își dă fizic proiectele din mână, parlamentari din Coaliție le iau și le prezintă ca și cum le-ar fi luat de acasă. Așa nu se legiferează," a declarat Klaus Iohannis. 

Totodată, el s-a arătat sceptic cu privire la viitorul legilor pe justiție. 

"Instituțional ar fi trebuit să spun că totul merge bine. Însă nu o pot spune, având în vedere experiența ultimelor luni," a mai spus președintele Klaus Iohannis. 

El s-a referit și la modificarea pragului de abuz în serviciu despre care a spus că nu trebuie să existe. Președintele Klaus Iohannis a specificat că este necesară o discuție de bună-credință, dar pe care crede că nu o poate găsi în negocieri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel