România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 25 oct, 10:08
Klaus Iohannis și Ludovic Orban au ajuns la Parcul Carol. Declarații de ultimă oră
Foto: Agerpres
Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns, duminică dimineață, la Parcul Carol pentru celebrarea Zilei Armatei Române. La eveniment participă și premierul Ludovic Orban.

Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns la Parcul Carol. La eveniment participă și premierul Ludovic Orban și ministrul apărării, Nicolae Ciucă. Klaus Iohannis a oferit onorul armatei. 

Evenimentul se desfășoară sub pandemia de coronavirus, toate persoanele prezente la eveniment purtând măști de protecție și respectând distanțarea fizică.

La eveniment, președintele a spus: „Avem o armată modernă. Militarii noștri, cei aflați în misiuni, dovedesc că spiritul de sacrificiu, de camaraderie și disciplină, sunt valori însușite și trăsături de caracter definitorii ale poporului român. Personalul militar și mijloacele de care armata dispune au contribuit decisiv la combaterea pandemiei de COVID-19. Apreciez implicarea personalului militar și civil din Armata României, care a avut misiuni specifice în starea de urgență și starea de alertă.

Armata României este pregătită, nu numai să apere populația și teritoriul împotriva agresiunilor externe, dar și să sprijine populația în situații de criză.

La mulți ani, Armatei României!“ 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro