Klaus Iohannis, locomotivă, piedică sau povară pentru PNL? Nicolae Ciucă: Este de mare ajutor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă a vorbit despre importanța președintelui Klaus Iohannis pentru PNL.

"În legătură cu deplasările preşedintelui Klaus Iohannis şi transparența cheltuielilor. Ştiţi, probabil, Klaus Iohannis, la întrebările unui jurnalist, în Africa, a spus că va instructa Biroul de Presă să ne dea toate detaliile. Biroul de Presă ne spune, astăzi, nouă, de la Digi 24, că sunt cheltuieli secrete. Rămâne cum am stabilit, cu alte cuvinte. Adică toate detaliile sunt la secret. Cum este pentru dvs. această lipsă de transparență?", l-a întrebat jurnalistul Cosmin Prelipceanu pe Nicolae Ciucă, la Digi 24.

"Discut destul de des cu preşedintele ţării. Discutăm chestiuni care ţin de actul de guvernare, de măsuri pe care PNL împreună cu PSD le negociază şi le analizează. Nu am discutat niciodată despre un astfel de subiect şi consider că ceea ce preşedintele României a spus - că va instructa, va delega responsabilitatea celor care se ocupă de acest aspect  să răspundă - se va întâmpla. Sunt convins că vor răspunde", a spus liderul PNL.

"Este de mare ajutor pentru PNL"

"Ne-aţi spus că președintele nu va fi implicat în campania pentru PNL, în alegerile de la anul, dar Klaus Iohannis, pentru PNL, este o locomotivă, este o piedică, este o povară? Cum l-aţi cataloga?", l-a întrebat Cosmin Prelipceanu pe Nicolae Ciucă.

"Preşedintele României, pentru PNL, este reprezentantul partidului şi PNL a fost, este şi va rămâne alături de preşedintele României. În acest moment, atât prin experienţa legată de actul de guvernare, de administrare, cât şi prin experienţa politică, este de mare ajutor pentru PNL", a spus liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel