Klaus Iohannis și Traian Băsescu se bat pe ”mătură”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Băsescu răspunde declarației lui Klaus Iohannis cu privire la scena politică și politicienii care nu au înțeles mesajul după Colectiv. 

Președintele Klaus Iohannis a spus, duminică, la Colectiv, că ”România s-a schimbat. Dacă tragem linie, vedem că unele lucruri s-au schimbat în bine. Clasa politică se schimbă încet, dar se schimbă. Aceste schimbări sunt inevitabile. Cei care au înțeles mesajul după Colectiv vor avea o poziție mai bună după alegeri, cei care nu au înțeles acest mesaj vor fi măturați de pe scena politică”. 

Fostul președinte Traian Băsescu a spus, la România TV: ”Clasa politică nu poate fi maturată decât de electorat. În ceea ce privește scenariul lui Iohannis este un scenariu de discreditare a tot ceea ce s-a făcut înainte”. 

Traian Băsescu își ia și rolul de profesor și-i transmite lui Klaus Iohannis ce ar fi făcut în locul lui, adică ar fi mers la Colectiv cu raportul prezidențial al Comisiei de Sănătate, pentru că avem nevoie de o nouă lege a Sănătății. ”Actualul sistem e stalinist”, opinează Traian Băsescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel