Klaus Iohannis și Francois Hollande, la Palatul Elysee. Carmen Iohannis nu a fost prezentă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
La prima vizită externă în calitate de Primă Doamnă a României, la Paris, Carmen Iohannis nu a putut participa la întâlnirea oficială între președintele Klaus Iohannis și omologul său francez, Francois Hollande, organizată la Palatul Elysee.  

Carmen Iohannis l-a însoţit pe președinte în vizita oficială de la Paris. Soția președintelui a participat la diverse evenimente organizate în capitala Franţei cu această ocazie, însă nu a ajuns și la Palatul Elysee, deoarece protocolul francez presupune ca Primele Doamne să-şi însoţească soţii doar dacă toţi preşedinţii care participă la întâlnirea oficială sunt căsătoriţi.

Cum președintele Franței, Francois Hollande, nu are încă o consoartă oficială, Carmen Iohannis a trebuit să găsească altceva de făcut în timpul în care preşedintele României a stat de vorbă cu şeful statului francez, relatează romaniatv.net.

Cu toate acestea, Carmen Iohannis s-a bucurat enorm și că a putut sta de vorbă cu românii din diaspora: "Am fost alături de cei care au votat în 16 noiembrie. Ne-a durut sufletul să vedem câte ore au stat în ploaie și în ce condiții și sigur că suntem emoționați. Mai emoționați ca aici nu putem fi nicăieri, pentru că sunt oameni dragi care au fost alături de noi și de care ne bucurăm acum în premiera", a spus Carmen Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel