IOHANNIS și ANTONESCU luptă pentru funcția de PREZIDENȚIABIL al PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
KLAUS IOHANNIS și CRIN ANTONESCU sunt cei doi candidați care luptă pentru funcția de PREZIDENȚIABIL al PNL. 

După ce a fost ales președinte al PNL, Klaus Iohannis a propus congresului o rezoluție prin care să fie desemnat candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale 2014.

Mircea Ionescu Quintus, președintele de onoare al PNL, a explicat că Delegația Permanentă a formațiunii este cea care desemnează prezidențiabilul liberal, însă Teodor Atanasiu a propus ca, datorită numărului superior de liberal prezenți, Congresul să fie cel care desemnează prezidențiabilul PNL, astfel că s-a ajuns la nominalizări.

Citește și: Candidat surpriză la Congresul PNL. Pocora poate fi înlocuită

Klaus Iohannis a fost primul care a acceptat să intre în competiție, fiind urmat de Crin Antonescu, care a acceptat la rându-i nominalizarea.

În aceste condiții, Klaus Iohannis a retras rezoluția și a propus ca Delegația Permanentă să fie cea care decide cine este prezidențiabilul PNL.

Noul președinte al PNL a transmis că ultimul lucru pe care și-l dorește este o ruptură între cele două tabere din partid - susținătorii săi și ai lui Crin Antonescu.

Rămâne astfel ca lupta dintre Klaus Iohannis și Crin Antonescu, aflați în cursa pentru funcția de prezidențiabil al PNL, să fie tranșată în Delegația Permanentă a partidului.

Vezi și: KLAUS IOHANNIS, după ce a fost ales PREȘEDINTE al PNL cu un scor zdrobitor: "Vă spun ce nu v-a mai spus nimeni"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel