Klaus Iohannis, atac direct la PSD, dacă mai are capacitatea să guverneze
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Klaus Iohannis a declarat, joi, la Craiova, că atât el, cât şi românii doresc ca PSD "să vină cu nişte rezultate tangibile".

Referitor la remanierea de care se vorbește, Iohannis a declarat că: "Dacă e nevoie de o remaniere pentru aşa ceva, atunci remaniere să fie".

Președintele Klaus Iohannis a făcut refereire și la o eventuală cădere a Guvernului Tudose.

"Trebuie să fim foarte serioși aici. Dacă și acest Guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să-mi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Deocamdată nu suntem în această situație".

[citeste si]

Iohannis a făcut un apel la stabilitate și la reintrarea într-o zonă de predictibilitate care să permită mediului economic să performeze.

„Este cazul să se liniștească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate, pentru a permite și mediului economic să performeze. Avem o creștere economică. Ea se datorează, în bună măsură, consumului care, la rândul lui, e posibil și datorită creșterilor salariale. Până aici, toate bune. Însă, dacă vrem să avem în continuare o economie în creștere, trebuie să trecem la măsuri care sunt predictibile, care aduc dezvoltare pe termen mai lung. Altfel, tot ce am câștigat se pierde", a mai spus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel