Kiselyov, TROMPETA lui Putin, surprins în Dubai. Bea relaxat cocktailuri, îmbrăcat în pantaloni de înot ROZ, după ce a amenințat cu bomba NUCLEARĂ - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Kiselyov, TROMPETA lui Putin, surprins în Dubai. Bea relaxat cocktailuri, îmbrăcat în pantaloni de înot ROZ, după ce a amenințat cu bomba NUCLEARĂ / Foto: Captură video BBC
Kiselyov, TROMPETA lui Putin, surprins în Dubai. Bea relaxat cocktailuri, îmbrăcat în pantaloni de înot ROZ, după ce a amenințat cu bomba NUCLEARĂ / Foto: Captură video BBC
Dmitri Kiselyov ar fi plecat în vacanță în Dubai, după ce a amenințat Occidentul cu un atac nuclear.

Mai multe fotografii postate pe rețelele de socializare par să-l arate pe principalul propagandist al președintelui Vladimir Putin, Dmitri Kiselyov, în vacanță într-o stațiune de cinci stele din Dubai la câteva ore după ce a amenințat Occidentul cu un atac nuclear la televizor, scrie Insider.

Mai multe fotografii cu Kiselyov, gazda principală a postului de televiziune de stat Russia-1, cunoscut drept „trompeta lui Putin”, au fost postate luni pe Telegram de Moscow Laundry, un cont care documentează cenzura Guvernului Rusiei.

Kiselyov a sosit luni în Dubai și are de gând să viziteze buticuri și să mănânce la restaurante cu stele Michelin, se arată pe acest cont, fără a se oferi mai multe detalii. Kiselyov este cazat la hotelul Jumeirah al-Qasr, a declarat Moscow Laundry, postând o fotografie cu el în incintă cu o femeie care seamănă foarte mult cu soția sa, Maria.

Propagandistul lui Vladimir Putin se relaxează în Dubai cu un cocktail

Kiselyov a fost văzut savurând cocktailuri în stațiunea de cinci stele din Dubai. El a fost suprins în pantaloni scurți de înot roz, în timp ce bea o băutură la barul de la piscină, săptămâna aceasta, scrie Mirror.

El se află în vacanță cu cea de-a opta soție, Maria, în Emiratele Arabe Unite, unde în prezent nu este sancționat și care este o destinație populară pentru rușii bogați.

Vacanța lui Kiselyov, imediat după amenințările nucleare lansate la adresa Marii Britanii

Dovezile aparentei sale călătorii la Dubai au apărut la doar câteva ore după ce Kiselyov a avertizat în emisiunea sa de duminică „News of the World” că Marea Britanie s-ar putea confrunta cu un atac nuclear din partea Rusiei, care „ar transforma tot ce rămâne din ei într-un deșert radioactiv”.

„De ce amenință Rusia vastă cu arme nucleare, în timp ce sunt doar o mică insulă? Insula este atât de mică încât o rachetă Sarmat este suficientă pentru a o îneca o dată pentru totdeauna”, a spus domnul Kiselyov, referindu-se la o rachetă balistică intercontinentală pe care Rusia o are. Nu este clar dacă emisiunea a fost live sau înregistrat.

Remarcile lui Kiselyov au venit ca răspuns la faptul că secretarul britanic al Apărării, Ben Wallace, a spus radioului local că amenințările nucleare ale Rusiei nu l-au deranjat. De când a invadat Ucraina în februarie, Rusia a ridicat în mod repetat amenințarea unui atac nuclear.

"Nu mă simt zguduit. Avem forțe armate puternice și o descurajare nucleară și facem parte dintr-un parteneriat NATO de 30 de națiuni care îl întrec, îl depășesc numeric și au potențial, cu toate capacitățile la dispoziție", a spus Wallace despre Putin. „Nu mă tem de el și cred că ar trebui să fim foarte recunoscători în această țară că avem o descurajare nucleară”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel