Kim Kardashian se simte ca o „ratată”. Divorțul de Kanye West a fost dur pentru divă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Instagram - @kimkardashian
Instagram - @kimkardashian
Kim Kardashian a depus actele de divorț în februarie 2021, iar într-un clip al emisiunii sale de reality show aceasta devine emotivă din cauza problemelor din căsnicia sa cu rapperul Kanye West.

Camerele de filmat nu au ratat momentele importante din viața familiei Kardashian - Jenner, iar, în unul dintre ultimele episoade care vor fi difuzate, Kim Kardashian spune că se simte „ca o ratată”, din cauza mariajului său eșuat cu excentricul rapper Kanye West, scrie CNN

Starleta de reality show a depus actele de divorț în cursul acestui an, în luna februarie, iar într-un clip din emisiunea familiei sale o arată pe aceasta într-o stare extrem de emotivă în urma despărțirii. 

În timpul unei excursii cu familia la lacul Tahoe, ultima vacanță pe care camerele emisiunii produse de E! Entertainment au putut să o surprindă, Kim se plânge de mâncarea de pe masă și se izolează în camera sa spunând că nu vrea „să mai iasă niciodată”. Sora mai mică a acesteia, Khloé Kardashian, a explicat că Kim a avut de depăși mai multe greutăți în mariajul său, departe de obiectivul camerelor, iar acum își varsă nervii și frustrarea. 

Scandal în paradis

Se pare că celebrul cuplu, Kim și Kanye, au avut un scandal chiar înaintea excursiei, iar în una dintre scene, Kim se plânge surorilor sale Kourtney, Kendall și Kylie, spunând că soțul său „merită pe cineva care să îl susțină mai mult”. 

„Nu pot face asta. El ar trebui să aibă o soție care îl susține în orice împrejurare și care să facă tot ceea ce eu nu pot”, a spus aceasta printre lacrimi. 

Kim Kardashian spune că se simte ca o „ratată” și că îi pare rău că nu a putut să își facă cel de-al treilea mariaj să funcționeze. 

Trei mariaje ratate

Kim a mai fost căsătorită inițial cu producătorul muzical Damon Thomas, apoi cu jucătorul de baschet profesionist Kris Humphries. Mariajul dintre Kardashian și Humphries a durat doar 72 de zile, mulți fani considerând la acea vreme că nunta a fost doar o cascadorie de PR pentru a-și îmbunătăți imaginea. 

Kardashian și West s-au căsătorit în 2014, în cadrul unei ceremonii extravagante, la cununia lor cântând nimeni altul decât Andrea Bocelli. Cei doi au patru copii: North, care s-a născut în 2013, Saint, care a venit pe lume în 2015, urmați de frații lor născuți cu ajutorul unei mame surogat Chicago, din 2018 și Psalm din 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel