Kim Kardashian face aluzie la căsătoria cu Pete Davidson: „A patra oară e cu noroc!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandra Curtache
WhatsApp
Kim Kardashian face aluzie la căsătoria cu Pete Davidson: „A patra oară e cu noroc!" / Sursă: Captură foto Youtube
Kim Kardashian face aluzie la căsătoria cu Pete Davidson: „A patra oară e cu noroc!" / Sursă: Captură foto Youtube
În teaser-ul pentru următorul episod al emisiunii „The Kardashians”, „regina” reality show-ului și-a exprimat dorința de a mai da o șansă căsătoriei, adăugând: "A patra oară e cu noroc!".

Kim Kardashian a dezvăluit că ar fi interesată să se căsătorească din nou, după ce a mărturisit că este încrezătoare în iubire, în noul episod al emisiunii ei, conform CapitalXtra.

Vorbind cu mama ei, Kris Jenner, Simon Huck și Phil Riportella despre logodna lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker, co-fondatoarea SKIMS a dezvăluit că speră să se mai căsătorească o dată.

Se aud clopote de nuntă din nou pentru Kim Kardashian

"Cred în iubire. De aceea, sper că va mai fi doar o singură nuntă pentru mine" a declarat înainte de a adăuga: "A patra oară e cu noroc!".

În timp ce conversația a continuat, Kris și Kim au speculat cu privire la momentul în care aceasta se va căsători iar. Kris Jenner a adăugat: „Nu cred că vor aștepta prea mult pentru a se căsători. Dacă ar fi să ghicesc, o vor face rapid", referindu-se la actualul partener al lui Kim, Pete Davidson.

Înainte de a se întâlni cu Pete Davidson, Kim a fost căsătorită și a divorțat de trei ori. Kim și Pete sunt prieteni de ani de zile și au început să se întâlnească după sceneta ei de la Saturday Night Live, în care cei doi s-au sărutat pe ecran.

Kim a fost implicată în 3 căsnicii până în prezent

În 2000, Kim a fugit cu producătorul muzical Damon Thomas. Acesta a cerut divorțul trei ani mai târziu, Kardashian invocând separarea lor pe seama abuzului fizic și emoțional din partea lui, susținând că ea era drogată când s-au căsătorit.

Apoi, vedeta și-a unit destinul cu starul NBA Kris Humphries în mai 2011, care a durat 72 de zile înainte de a cere divorțul, invocând diferențe ireconciliabile. Fostul publicist al lui Kim, Jonathan Jaxson, a susținut că mariajul a fost înscenat pentru a genera bani.

După divorțul de Humphries, în iunie 2013, ea a început să se întâlnească cu Kanye West. Cei doi au împreună patru copii: North, în vârstă de opt ani, Saint, în vârstă de șase ani, Chicago, în vârstă de patru ani, și Psalm, în vârstă de doi ani.

În februarie 2021, ea a cerut divorțul de Kanye după șapte ani de căsătorie, invocând "diferențe ireconciliabile", declarând că nu mai vrea să fie căsătorită cu el și cerând încetarea imediată a căsătoriei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel