Kim Kardashian a știut de relația 'secretă' a lui Kanye West cu Irina Shayk de 'săptămâni'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Kim Kardashian a știut de relația 'secretă' a lui Kanye West cu Irina Shayk de 'săptămâni'
Kim Kardashian a știut de relația 'secretă' a lui Kanye West cu Irina Shayk de 'săptămâni'
Aflat în plin proces de divorț, rapperul Kanye West a fost văzut cu Irina Shayk în Franța. Fosta soție, Kim Kardashian, a știut de 'săptămâni' de romantismul lor în devenire, spune o sursă.

După ce West și Shayk, în vârstă de 35 de ani, au fost văzuți împreună în localitatea Provence, Franța, la începutul acestei săptămâni, unde rapperul și-a sărbătorit aniversarea alături de modelul rus, sursele spun că Kim Kardashian știa despre romantismul lor în devenire „de săptămâni”.

Ce părere are Kim Kardashian de noua cucerire a fostului soț

'Nu o deranja pe Kim că fostul ei soț se întâlnește', spune sursa. 'Singura ei grijă sunt copiii lor. Vrea ca Kanye să fie prezent și să petreacă cât mai mult timp cu ei. Copiii adoră când Kanye este prin preajmă'. 'Kim nu vrea ca o nouă prietenă să-l distragă pe Kanye de la petrecerea timpului cu copiii', a mai adăugat sursa, conform People.

'A început să o urmărească acum câteva săptămâni. Kanye este un tip convingător, persuasiv.', a spus sursa, adăugând că cei doi au stat trei nopți la luxoasa Villa La Coste din Franța, după ce anterior au fost văzuți în SUA, pe Aeroportul din New York.

'El a invitat-o ​​în Franța și ea a acceptat fericită. Nu se întâlnesc oficial, dar există un interes din ambele părți.', a mai adăugat sursa.

Noua pereche, Kanye și Irina, are o istorie lungă împreună. Irina a apărut în videoclipul muzical al lui Kayne din anul 2010 pentru piesa Power. De asemenea, Irina Shayk a devenit cunoscută şi prin relaţia cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a cerut divorțul de faimosul rapper, în vârstă de 43 de ani, în februarie, după un an tumultuos. Fostul cuplu, care s-a căsătorit în mai 2014, vor avea custodie comună pentru copiii lor: North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (3 ani) și Psalm în vârstă de un an.

Amintim faptul că la începutul lunii ianuarie, NBC News a raportat că cei doi soţi trăiau separat şi participau la sesiuni de consiliere maritală. Kanye West (43 de ani) se stabilise în Wyoming, în timp ce Kim Kardashian (40 de ani) locuia încă în reşedinţa familiei, în California.

Acest divorţ, al treilea pentru Kim Kardashian, prezentat ca o procedură amiabilă de TMZ, pune capăt unuia dintre cele mai celebre cupluri din lume, alcătuit din două vedete care se bucurau deja o popularitate considerabilă înainte de căsătorie.
La acea vreme, potrivit mai multor media americane, citând surse apropiate cuplului, candidatura lui Kanye West la preşedinţia Statelor Unite, anul trecut, ar fi unul din factorii declanşatori ai separării de Kim. Speța Irina Shayk nu apăruse încă în viața tumultuoasă a celor două controversate vedete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel