Kim Kardashian a cumpărat un crucifix purtat de Prinţesa Diana
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 19 ian 2023, 12:53
WhatsApp
Facebook Kim Kardashian
Facebook Kim Kardashian
De la Marilyn Monroe la Prinţesa Diana. Kim Kardashian a cumpărat un crucifix purtat de mama prinţului Harry şi a prinţului William, după ce recent a fost criticată pentru că a stricat o rochie care i-a aparţinut lui Marilyn Monroe. 

Vedeta americană de reality TV Kim Kardashian a cumpărat crucifixul Attallah, un celebru pandantiv purtat de prinţesa Diana, la o licitaţie organizată miercuri la Londra, a anunţat casa de licitaţii Sotheby's, potrivit AFP.

Crucifixul Attallah, un luxos pandantiv realizat în anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard, fusese purtat în mai multe rânduri de prinţesa Diana.

Acesta a fost vândut la licitaţie pentru suma de 163.800 de lire sterline (circa 187.000 de euro) în cadrul unei licitaţii organizate miercuri în capitala britanică.

Crucea de ametist, o varietate de cuarţ violet, a fost cumpărată de un reprezentant în numele vedetei Kim Kardashian, a confirmat Sotheby's.

Pandantivul, purtat de prinţesă la o gală caritabilă la Londra în 1987, a fost vândut pentru peste dublul preţului estimat. Crucifixul este decorat cu diamante de 5,25 carate.

"Bijuteriile deţinute sau purtate de prinţesa Diana sunt rareori disponibile pe piaţă, mai ales o piesă precum crucifixul Attalah, care este colorat, îndrăzneţ şi distinctiv", a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby's înainte de vânzare.

"Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobişnuit este simbolul încrederii tot mai mari a prinţesei în alegerile sale vestimentare şi de bijuterii, în acel moment special din viaţa ei", a adăugat el.

Anul trecut, Kim Kardashian (42 de ani) a purtat rochia pe care Marilyn Monroe a îmbrăcat-o atunci când i-a cântat "Happy Birthday" preşedintelui Kennedy, în 1962, la celebra gală a Metropolitan Museum din New York.

Muzeul Ripley's, care deţine faimoasa rochie, a negat ulterior acuzaţiile potrivit cărora Kim Kardashian ar fi deteriorat-o, scrie Agerpres.

Kim Kardashian, sursă de inspiraţie pentru numele copiilor britanici 

David Bowie şi familia Kardashian par să inspire unii părinţi în căutare de prenume pentru copii lor în Anglia şi Ţara Galilor: Ziggy şi Saint sunt din ce în ce mai la modă, relatează AFP.

În 2016, 49 de băieţi au fost numiţi Ziggy, de la albumul "Ziggy Stardust" lansat de David Bowie în 1972. În 2021, numărul lor a crescut la 136, conform datelor publicate miercuri de Biroul Naţional de Statistică.

Artistul britanic a murit în ianuarie 2016 la vârsta de 69 de ani, dar rămâne la fel de popular ca întotdeauna.

Şi prenumele Bowie a devenit tot mai răspândit: mai puţin de 40 de copii au primit acest prenume în 2016, însă după cinci ani numărul lor s-a dublat, ajungând la aproape 80. Circa 30 de fete au fost, de asemenea, numite Bowie în 2021.

Sursele de inspiraţie sunt la fel de variate ca şi gusturile părinţilor. Când Kim Kardashian şi Kanye West şi-au numit Saint fiul născut în decembrie 2015, fanii celor două vedete, acum despărţite, au fost vizibil seduşi. Popularitatea numelui Saint a crescut simţitor: aproape 60 de băieţi au fost numiţi Saint în 2021 în Anglia şi Ţara Galilor.

Serialul Netflix "Sex Education" a crescut popularitatea numelor Otis şi Maeve: aproape 750 şi 650 de bebeluşi născuţi în 2021 au primit aceste prenume, faţă de aproximativ 250 şi 60 în 2016.

Cântăreţii britanici George Ezra şi Mabel par, de asemenea, să inspire părinţii.

Ezra a fost aproape să intre în topul celor mai populare 50 de prenume de băieţi în 2021, pe măsură ce faima muzicianului britanic a crescut. Numărul fetiţelor numite Mabel a atins, de asemenea, un vârf în 2021, ajungând la 885, după creşteri puternice în 2018 şi 2020.

În fruntea clasamentului pe 2021 se află prenumele Noah şi Olivia. Olivia a fost prenumele ales cel mai des în cazul fetiţelor timp de şase ani, în timp ce Noah a ajuns pe primul loc, detronând prenumele Oliver în rândul băieţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?