Kim Jong-un, DEMASCAT. "Eram beţi criţă". Ce face când toată lumea îl dă DISPĂRUT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Legenda NBA Dennis Rodman, unui dintre prietenii lui Kim Jong-un, l-a demascat pe liderul nord-coreean. Iată ce a povestit despre aceasta. 

Celebrul baschetbalist american Dennis Rodman este probabil singura persoană din lume care este prietenă atât de bună cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, cât și cu președintele american Donald Trump. 

În timp ce toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat cu acesta și unde se află după ce s-a spus că este în stare gravă, legenda NBA l-a dat de gol, spunând că este în viață și se relaxează urmărind un documentar despre cariera lui Michael Jordan, „The Last Dance".

„Am luat cina cu demnitari despre care s-a spus că sunt morți în Coreea de Nord. Nu cred știrile nord-coreene, până când nu aud versiunea lor. Faptul că țin totul pentru ei înșiși, de multe ori, oferă presei ocazia să speculeze. Tot ce pot să vă spun e că Kim este în siguranță. Probabil se uită la un documentar despre o altă legendă vie a baschetului, Michael Jordan", a declarat Rodman, citează The Sun.

Cum s-au cunoscut Dennis Rodman și Kim Jong-Un. "Eram beţi criţă"

Într-o altă declarație, Dennis Rodman, a povestit despre întâlnirea care l-a apropiat de dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, din anul 2013, atunci când, susține el, au petrecut o seară de pomină.

"După meciul demonstrativ avut cei doi acolo, mi-au spus că le-ar plăcea să revin, pentru că le-a plăcut compania mea. Următorul lucru pe care mi-l amintesc e că serveam cina şi toţi eram beţi criţă, iar el (n.r. Kim Jong-un) cânta la karaoke şi nu aveam nicio idee despre ce spune. Toţi au aplaudat, iar această fată de 18 ani din trupă a venit pe scenă şi a început să cânte melodia principală din Dallas", a mai povestit fostul baschetbalist pentru Mike Tyson's "Hotboxin", citează telekomsport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel